Tervetuloa

Olet lämpimästi tervetullut kotisivuilleni. Olen Marianna, senioripsykoanalyytikkokandidaatti Kööpenhaminan C. G. Jung -Instituutissa, joka ainoana IAAP:n (International Association of Analytical Psychology, iaap.org) jäsenorganisaationa Skandinaviassa toteuttaa 6-vuotista junglaisen suuntauksen psykoanalyytikkokoulutusta.

Olen aina ollut pohjattoman kiinnostunut psyykestä, erityisesti sen tiedostamattomasta puolesta, kärsittyäni itse nuorempana pitkään ahdistuksesta ja paniikkikohtauksista. Sen sijaan että välttelemme ja kiellämme omat pelkomme ja haavamme, löydämmekin niistä merkityksen, kun uskallamme kohdata ne vähitellen sellaisessa tilassa ja seurassa, jossa tunnemme itsemme turvalliseksi ja hyväksytyksi.

Jungilainen psykoanalyysi auttaa löytämään vastauksia silloin kun tuntuu, että elämässäsi merkitys, suunta tai ilo on hukassa. Tai silloin kun haluat oppia ymmärtämään omia uniasi ja niiden viestejä. Tai silloin kun jokin psyykkinen ongelma tai oire aiheuttaa kärsimystä ja estää sinua elämästä itsesi näköistä elämää. Tällaisia ongelmia voivat olla paniikkihäiriö, ahdistus, masennus, työuupumus, addiktiot, traumat, elämänkriisit, ihmissuhdeongelmat ja erilaiset pelot.

Asiakastyö kokeneiden koulutusanalyytikoiden valvonnassa on osa koulutustani. Lisätietoa jungilaisesta psykoanalyysista löydät Miksi jungilainen psykoanalyysi? -sivulta, lisätietoa minusta Marianna -sivulta, lisätietoa käytännön asioista Käytännöt ja hinnat -sivulta ja yhteystietoni löydät Yhteystiedot sivulta.

Olen sitoutunut noudattamaan International Association of Analytical Psychology (IAAP) ja European Association For Psychotherapy (EAP) -järjestöjen eettisiä sääntöjä analyysityössäni. Voit tutustua niihin englanniksi täällä Code of Ethics in English.

Odotan yhteydenottoasi!