Marianna

Olen psykoanalyytikkokandidaatti Kööpenhaminan C. G. Jung -Instituutissa, jossa opintoni vastaavat laajuudeltaan maisterintutkintoa.

Ensimmäiseltä koulutukseltani olen taloustieteiden maisteri, ja olen sen lisäksi suorittanut lukuisia psykologiaan ja johtamiseen liittyviä opintoja eri yliopistoissa. Päivätyöni on tällä hetkellä Aalto-yliopistossa, jossa toimin talous- ja rahoitusjohtajana. Lisäksi minulla on pitkä kokemus esimies- ja koulutustehtävistä. Olen adoptioäiti ja sitä kautta kouluttautunut adoptiolasten kiintymyssuhdeasioihin ja mm. Theraplay-metodiin. Olen Suomen analyyttisen psykologian yhdistyksen (SAPY ry) opiskelijajäsen. Toivon voivani palvella ihmisyyttä psykoanalyytikkona valmistuttuani. Ihminen on psyykeltään moninainen ja monimuotoinen: tarkoitus on tulla kokonaisemmaksi, ei täydelliseksi, ja hyödyntää eri puolia itsestään.

Työskentelykieleni ovat suomi, englanti, ruotsi sekä espanja.

Jungilaisen koulutuksen traditioon kuuluu olennaisena osana psykoanalyytikon oma terapia, koska terapeutti ei kykene auttamaan asiakastaan pidemmälle kuin minne hän on itse yltänyt omassa kehityksessään. Olen osallistunut psykoanalyyttiseen terapiaryhmään vuosina 2009-2015 ja jungilaisen analyysin aloitin vuonna 2019, ja se jatkuu osana koulutustani.

Löydät tarvittaessa CV:ni LinkedInistä.